XL-Modul

Et modulbaset luft / vann varmepumpe system, med et “bransje-revulosjonerende” design. Utviklet for maksimal besparelse i alle ledd, med et avansert 2-tank / 2-temperatur konsept.

Selges i komplette kit for de de som vil installere selv. Alt rørleggerarbeid er i prinsippet ferdig. Plug and play med hurtikoblinger, uten å behøve hjelp av rørlegger, bortsett fra tilkoblingen til tappevann. Ingen ellektriske koblinger, behøves bare en stikkontakt for strømkabelen. Resten kan du helt lovlig installere selv.

4 effekt størrelser: 7 - 10 - 13 - 17 kW 4 størrelser vanntanker: 100 - 150 - 200 - 300 liter

I samarbeid med produsenten har vi fått en inverter maskin med alt integrert i pumpen: Sirkulasjonspumpe Elektrisk varmekolbe, utskiftbar fra 2 til 9 kW 3 veis shunt med styring for 2-temperatur system med to tanker.

Modulart tanksystem i polypropylen-H materiale. Alle tankene har samme hurtig tilkoblinger, og kan brukes om hverandre i serie / paralell / uavhengig med 1 eller flere tanker i et varmeanlegg. Med eller uten innvendige spiraler etter ønske. Alle tank tilkoblinger og hele rørsystemet er utført i dagens beste teknologi. Med PPR (polypropylen-random) rør og fittings som fusjonsveises til et sømløst system helt uten skjøter.

For å kunne tilby et slikt tanksystem, med alle muligherter for spesialtilpassninger, fantes det ingen annen mulighet enn å produsere tankene selv. En kontainer full av materialer og maskiner vil være på plass i løpet av sommeren.

Utførlige beskrivelser på vårt konsept kommer fortløpende. Levering tidligst September 2019

My Image